Logo

Farmors creme caramel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Portugals "nationalret"?:
 
6 æg
600 g sukker, hvoraf de 100 går til karamel
½ l. mælk.
 
Laven karamel, dvs. smelt de 100 g sukker og fyld det i creme karamelringen (en randform).
 
Pisk æg med sukker og tilsæt mælken, fyld cremen i karamelringen, stil den i et vandbad i ovnen ved 120º, til cremen hor sat sig.
Der går nok 1 times tid.
Køl koramelranden ned og slå den ud af formen, så koramellaget kommer på toppen af ringen.
Server creme caramel'en afkølet og gerne først efter 1 døgn.
Som regel spises der blot frisk frugt til, som dessert i Portugal. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.633 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her