Logo

Ericas æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
3 dl Sukker
1 dl fløde
75 g smør
¼ dl kanel
¼ dl kardemomme
2 æbler (gerne røde)
1 tsk bagepulver
1 dl cremefraiche
 
Glasur:
2 dl Sukker
½ dl kanel
⅓ dl kardemomme
½ dl flormelis
50 g smør
 
Piske æg sammen med sukker og smeltet smør og blande det sammen.
Bland fløde, cremefraiche, kanel, kardemomme, hvedemel og bagepulver i, og
rør forsigtigt til det hele er blandet ordentligt sammen.
Hæld blandingen i en springform.
Skær æblerne i små stykker og stik dem ned i formen så de lige kan ses.
Sæt ind formen i ovnen på 200ºC i ca. 30 min.
Glasur:
Bland alle ingredienser og fordel det ovenpå kagen.
Herefter skal kagen lige ind i ovnen i 5 min.
Tag den færdige kagen ud af ovnen og lad den køle lidt af så glasuren
stivner lidt.
 
Tips: Smager også godt med lidt is eller piskefløde på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.470 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her