Til 4 personer
Orangesauce:
Smør
Reven skræl og saft fra 2 appelsiner
Reven skræl og saft fra 1 citron
6 spsk flormelis
Mandelsplitter
Pandekagedej:
3 æg
4 dl mælk
½ øl
125 g hvedemel
35 g sukker
marv fra ½ stang vanilje
Skræl fra 1 appelsin
Lidt smør til stegning
Karamelskum:
Sukker
2 ½ dl piskefløde
Smeltet chokolade
Orangesauce: Varm lidt smør i en gryde, det skal kun smelte.
Tilsæt reven appelsin- og citronskræl.
Tilsæt saften fra de 2 appelsiner og fra citronen.
Det skal kun lige op at koge.
Til sidst kommes flormelis og mandelsplitter i.
Pandekagedej: Ingredisenserne blandes og dejen hviler lidt inden pandekagerne bages.
Karamelskum: Et tyndt lag sukker smeltes på en pande.
Når det er som karamel skal det have lov til at størkne.
Derefter kommes det i en pose og knuses til bitte små stykker.
Det røres i flødeskummet.
Cirka en spsk fyld anbringes midt i pandekagen, som foldes sammen omkring fyldet. Pandekagen lukkes / kanten dyppes i smeltet chokolade.
Orangesaucen hældes nænsomt ud over pandekagen.