Arbejdstid: 40 min. Bagetid: ca. 40 min. Ikke fryse-egnet
(6 personer)
150 g hvedemel
100 g smør
ca. 4 spsk koldt vand
Creme:
3 spsk majsstivelse 2 dl vand
reven skal og saft af 2 citroner
3 æggeblommer 125 g sukker
50 g smør
Marengs:
3 æggehvider
150 g sukker
Findel fedtstoffet i melet og kom vand i.
Saml dejen.
Rør majsstivelse, vand og citronsaft samt -skal sammen og bring det i kog, mens der piskes.
Tag det fra varmen.
Pisk æggeblommer og sukker sammen og pisk det i den varme creme sammen med smørret.
Rul dejen ud og beklæd en smurt tærteform hermed.
Forbag ved 175ºC i 20 min. Kom cremen i.
Pisk hviderne stive og pisk sukkeret i.
Kom marengsmassen over.
Bag pien færdig ved 150ºC til marengen har fået farve, ca. 20 min.