Logo

Chokolademus

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 hele kogte pærer (evt. konserves)
100 g overtrækschokolade
15 g mandelsplitter
4 hele mandler (flækkes)
1 ½ -2 dl piskefløde

Overtrækschokoladen smeltes i vandbad.
Mandlerne svitses på tør pande til de er gyldne.
De halve pærer duppes og tørres godt med køkkenrulle.
Pærerne overtrækkes med chokolade - halve mandler sættes på som ører, mens mandelsplitter gør det ud for øjne og hale.

Servering:
Anrettes på tallerken med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.271 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her