2 danske camembert fra Kirk Søvind
500 g blandede nødder
½ kg økologisk rørsukker
1 dl Malibu kokoslikør
1 I friskpresset appelsinsaft
50 g flydende glukose
Skær camemberten ud i 4 lige store dele og flæk dem igennem på tværs.
Karamelliser 400 g rørsukker, hæld Malibu på og kog ind.
Tilsæt 7 dl appelsinsaft og 300 g nødder og kog lidt ind.
Karamelliser resten af sukkeret og tilsæt resten af appelsinsaften.
Træk gryden væk fra varmen og tilsæt glukose.
Kør de sidste 200 g nødder til granulat på en blender og vend dem i appelsinsukkermassen efter afkøling.
Kør til sorbet på en ismaskine.
Læg nødde-appelsin-Malibumasse i lag med camembertstykkerne og øs lidt sirup over osten.
Glaser i ovnen ved 160º i et par minutter.