Logo

Belgisk risbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne opskift stammer, som navnet antyder, fra Belgien hvor den er kendt som rijspap. I Belgien er safran oftest billigere end i Danmark. Server buddingen kold, og drysset med brun farin.

 

 

(Rijspap)
Denne opskrift er importeret fra Belgien, hvor safran er meget billigere end i Danmark.

2 l sødmælk
200 g grødris
1 brev gul buddingpulver
50 g sukker
evt. safran
1 knivspids salt
brun farin

Kog en lind grød af ris og 1,7 l mælk, en knivspids salt, og evt. safran. Rør buddingpulveret ud i den resterende mælk sammen med sukkeret (følg anvisningen på posen) og rør blandingen i den færdige, hede grød. Hæld det over i en serveringsskål og stil det til afkøling. Når risbuddingen er kold drysses den med brun farin og serveres.




(Europæisk)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.703 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her