Logo

Appelsinblinis med stegte æbler og rosmarinhonning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

Blinis
30 g smør
1 ½ dl hvedemel
1 ½ dl flormelis
1 ½ spsk bagepulver
1 tsk salt
1 dl cremefraiche
1 ½ dl mælk
1 æg
3 æggeblommer
skallen af en ½ appelsin

Æbler
4 æbler
lidt smør
1 spsk sukker

Rosmarinhonning
1 dl honning
1 kvist frisk rosmarin eller ½ spsk tørret

Blinis
Smelt smørret og køl det af. Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Bland æg, æggeblommer. cremefraiche, mælk og det afkølede smør i en anden skål. Pisk de to blandinger sammen til en glat dej. Rør appelsinskal i og lad dejen hvile mindst I time. Kom en anelse smør på en blinispande og bag pandekagerne.

Æblerne
Fjern kernehusene og skær æblerne i smalle både. Sæt en pande over ved middel varme og steg æblerne gyldenbrune i smør. Strø sukker på.

Rosmarin honningen
Smelt honningen sammen med rosmarin i en tykbundet kasserolle eller i mikroovn. Si honningen.
Læg et par æblebåde på hver blinis og stænk med honning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.601 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her