Logo

Abrikosis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Abrikosis  er en dejlig sød dessert, der passer til mange lejligheder. Så står du og skal lave middag til nogle du vil impornere så er Abrikosis, noget du bør overveje.

 

4 store appelsiner

2 dl tørrede abrikoser

2 dl flødeskum

1 æg

1 spsk sukker

2 æggehvider

 

Skær appelsinerne igennem på langs og tag forsigtigt frugtkødet ud af skallerne med en kniv.

Saften fra appelsinerne bru­ges til at udbløde abrikoserne i, der koges møre i ca. 10 minutter.

Mosen skal finde­les - gerne med stavblender eller på blen­der - med flødeskummet, æg og sukker.

Mosen vendes forsigtigt med de stivpi­skede hvider og kommes i appelsinskal­lerne, der er rensede for det resterende frugtkød.

Stil dem i fryseren, og server dem med drys af hakket nødder eller chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 9.790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her