Logo

Djævle-gryde + Ymerrand med hindbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Djævle-gryde + Ymerrand med hindbær

Djævle-gryde

2 løg

500 g skært oksekød

1 spsk (oliven)olie

1 spsk smør eller margarine

2 fed hvidløg salt

¼ tsk tørret, knust koriander

1 dl koncentreret tomatpuré

1 dl tør hvidvin

1 spsk kryddereddike

klippet persille

Tilbehør: Kartoffelmos - se Tillæg eller flute og salat

*

Hak løgene og skær kødet i terninger.

Brun begge dele i en blanding af olie og smør eller margarine og tilsæt de knuste hvidløgsfed.

Drys med salt og koriander og vend det et par minutter.

Bland tomatpuré, hvidvin og eddike og spæd det ved.

Læg låg over og lad retten snurre i ca. 1 time.

Smag om nødvendigt til med mere salt og server retten med et drys persille.

Server kartoffelmos eller flute og salat til.

Madopskrift billede

Ymerrand med hindbær

10 blade husblas

2 dl hindbærsaft

8 dl ymer

25 g smuttede, revne mandler

1 pakke dybfrosne hindbær

Tilbehør: småkager eller makroner

*

Læg husblassen i blød i 10 minutter og smelt den i vandbad i lidt af hindbærsaften.

Si den over i den øvrige saft og bland det med ymer og mandler.

Fyld blandingen i en randform, der er smurt med en anelse neutral olie, og stil den i køleskabet et par timer.

Vend randen ud på serveringsfadet og fyld den med knapt optøede hindbær.

Server småkager eller makroner til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.649 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her