Tortillas er en
livret i mange familier, og fyld og sauce kan varieres i det uendelige. Her er
de tynde brød fyldt med squash og chorizopølse, og saucen er lavet på
peberfrugter. Server med sprøde grønne bønner.
Arbejdstid: 40 min.
Koge/stegetid: 30 min. 4 personer
# Ingredienser til Tortilla med chorizo og
peberfrugtsauce:
Peberfrugtsauce:
1 stort løg
2 fed hvidløg
2 røde peberfrugter
1 spsk. olie
1 lille dåse
tomatkoncentrat
½ tsk. cayennepeber
salt
evt. vineddike
Tortillas:
2 løg
2 squash
1 spsk olie
200 g chorizopølse
1 håndfuld frisk
oregano, persille eller basilikum
Tilbehør:
400 g grønne bønner
½ icebergsalat
8 store
fuldkornstortilla
evt. kogte ris
*
Sådan laves Tortilla
med chorizo og peberfrugtsauce:
Peberfrugtsauce: Pil
løget og hak det groft.
Pil hvidløgsfeddene
og hak dem fint.
Rens peberfrugterne
og skær dem i små terninger.
Svits grønsagerne
gyldne i en gryde med olie.
Tilsæt tomatkoncentrat,
2 dl vand og cayennepeber, og lad saucen simre under låg i 20 min.
Blend saucen, til
den er glat og smag til med salt og evt. lidt vineddike.
Tortillas: Pil
løgene og hak dem groft.
Vask squashene og
skær dem i grove terninger.
Svits dem på en
pande med olie.
Flæk chorizopølsen,
skær den i skiver og steg dem sammen med grønsagerne, til de er møre.
Tilsæt grofthakkede
krydderurter og smag til med salt og peber.
Tilbehør: Nip
bønnerne og kog dem i letsaltet vand i ca. 4 min, til de er møre med lidt bid.
Lad dem dryppe af i
en sigte.
Snit icebergsalaten.
Varm tortillaerne
som angivet på pakken.
Rul dem sammen med
salat og chorizofyld og server med peberfrugtsauce, bønner og evt. kogte ris.
----------- ooo OÔO ooo -----------