Fyldet i disse
tarteletter er stærkt krydret, og saucen er lavet uden mælk og fløde. Frisk
mango er prikken over i'et.
Arbejdstid: 30 min. Kogetid:
ca 15 min. 4 personer.
#
12 store kinarejer
(frosne)
2 gulerødder
2 persillerødder
30 g smør
3 spsk hvedemel
2 tsk stærk karry
4 dl fiske- eller grønsagsbouillon
salt og peber
1 moden mango
persille
8 tarteletter
*
TØ rejerne op, og
pil dem.
SKRÆL gulerødder og
persillerødder, og skær dem i små terninger.
SMELT smør, drys mel
og karry i, og lad det suge smørret.
Tilsæt gradvist
bouillonen, og kog igennem.
TILSÆT gulerødder og
persillerødder, og kog i 4-5 min. under omrøring, til grønsagerne er tilpas
møre.
SKRÆL mangoen, skær
kødet fri af stenen, og skær det i terninger.
Skyl og hak persillen.
VARM rejerne i saucen
i 2-3 min. ved svag varme.
Smag saucen til med
salt og karr½
FORDEL fyldet i lune
tarteletter, og drys med mango og persille.
Server straks.