Hvis
du har juleskinke og kogte kartofler til overs, så er de oplagte i denne gode
resteret. Erstat evt. den revne parmesanost med et par spejlæg.
Arbejdstid:
15 min. Stegetid. 18 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen
#
1 løg
2
stilke bladselleri
400
g kogte kartofler
1 spsk
olie eller smør
frisk
eller tørret timian
150
g kogt skinke
150
g frosne grønne bønner
Tilbehør:
parmesanost og brød
*
Pil
løget, og hak det fint.
Rens
bladselleristilkene, og snit dem fint.
Skær
de kogte kartofler i terninger.
Sauter
løg og bladselleri bløde på en pande med olie eller smør, og tilsæt kartofler
og timian.
Steg
til de er gyldne (ca. 8 min.)
Skær
skinken i terninger, og vend dem på panden sammen med de grønne bønner.
Steg
under omrøring til alt er gennemvarmt (ca. 5 min.).
Smag
til med salt og peber.
Server
biksemaden med revet parmesanost og brød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin