Logo

Skinkebiks med grønne bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skinkebiks med grønne bønner

 

Hvis du har juleskinke og kogte kartofler til overs, så er de oplagte i denne gode resteret. Erstat evt. den revne parmesanost med et par spejlæg.

Arbejdstid: 15 min. Stegetid. 18 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen

 

#

1 løg

2 stilke bladselleri

400 g kogte kartofler

1 spsk olie eller smør

frisk eller tørret timian

150 g kogt skinke

150 g frosne grønne bønner

Tilbehør: parmesanost og brød

*

 

Pil løget, og hak det fint.

Rens bladselleristilkene, og snit dem fint.

Skær de kogte kartofler i terninger.

Sauter løg og bladselleri bløde på en pande med olie eller smør, og tilsæt kartofler og timian.

Steg til de er gyldne (ca. 8 min.)

Skær skinken i terninger, og vend dem på panden sammen med de grønne bønner.

Steg under omrøring til alt er gennemvarmt (ca. 5 min.).

Smag til med salt og peber.

Server biksemaden med revet parmesanost og brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.043 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her