Husk 6 om dagen!
Server en god vintersalat som tilbehør til aftensmaden.
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 5 min.
#
300 g persillerod
6 tørrede abrikoser
10 sorte oliven
frisk koriander
eller persille
Dressing:
1 lille rødløg
2 spsk citronsaft
2 spsk olie
½ tsk stødt
spidskommen
salt og peber
*
Skræl persillerødderne,
og skær dem i tynde aflange stykker.
Blancher dem i
kogende, letsaltet vand i 3-4 min. de skal være møre, men må gerne have lidt
bid.
Tag dem op, og køl dem af i koldt vand.
Pisk finthakket
rødløg sammen med de øvrige ingredienser til dressingen, og vend de afdryppede
persillerødder i.
Tilsæt fintsnittede
abrikoser og oliven.
Pynt med hakket
koriander eller persille.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin