Beregnet til 4 personer.
# Ingredienser 2 lammefileter
6 gulerødder
200 g babyspinat
6 abrikoser
1 potte timian
2. spsk extra jomfruolivenolie
Salt, hvid peber
Stikkelsbærsalsa:
300 g søde stikkelsbær
4 stilke mynte
1 dl extra extra jomfruolivenolie
* Tilberedning
Stikkelsbærsalsa: Kør stikkelsbær, mynteblade og olie i en foodprocessor ganske kort.
Lad salsa'en trække en times tid.
Skær gulerødderne i lange stave, sauter dem i olie med timiankviste og krydr med salt og peber.
Steg lammefileterne i den samme olie i ca. 5 minutter på hver side.
Lad trække et kvarters tid og skær dem i diagonale skiver.
Skyl og tør spinat og rucola godt, men lad bladene være hele.
Skær abrikoserne i grove både.
Bland spinat, rucola, abrikoser og gulerødder.
Anret på 4 tallerkener og stik skiver af lammefilet "ind" i salaten.
Dryp med stikkelsbær-salsa.