Logo

Ovnbagte rødbeder med bær og honning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ovnbagte rødbeder med bær og honning

 

Nyd de bagte rødbeder som en selvstændig ret med brød til eller som tilbehør til vildt, fjerkræ eller fisk.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 25 min. Bagetid: 30 min.

 

#

2-4 rødbeder - gerne forskellige farver

1 stilkfrisk rosmarin

1-2 spsk olie

salt og peber

30 g valnøddekerner

100 g brombær

1 spsk flydende honning

50 g blød gedeost

*

 

Skræl rødbederne, og skær dem i både eller terninger.

Vend dem sammen med finthakkede rosmarinnåle, olie, salt og peber.

Bred dem ud på en bageplade med bagepapir.

Bag dem ved 200 °C i ca. 30 min. vend rundt i dem efter de første 15 min.

 

Rist nødderne på en tør pande i 3-5 min. og afkøl.

Vend brombær og honning i rødbederne, og anret med små klatter ost og ristede nødder.

 

TIPS: Du kan erstatte gedeost med flødeost, skyr eller græsk yoghurt.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.225 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her