Klik her for at sende et billede
# Ingredienser
2 store kogte rødbeder,
en lille agurk,
400 gram frisk gedeost,
1 skefuld hakkede svampe,
1 skefulde skalotteløg,
1 skefuld syltede agurker
1 håndfuld kørvel.
Krydderdressing:
Dijonsennep,
grov sennep (Moutarde Ancienne),
jordnøddeolie og nøddeolie.
* Tilberedning
Skær rødbederne i tynde skiver (eventuelt med en mandolin), agurken skrælles, kernerne fjernes, og den skæres i meget fine skiver.
Bland ingredienserne til dressingen og tilsæt svampe, løg og syltede agurker.
Herefter stabler De "kagerne" således:
Først en skive rødbede, en skefuld gedeost, agurk, rødbede o.s.v. til De har lavet 6 fine portioner.
Serveres på en tallerken overhældt med dressingen og pyntes med kørvelblade eller hakket kørvel.