Logo

Minestrone

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Minestrone

 

Denne version af den klassiske italienske grønsagssuppe er både sund og nem at lave.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 45 min. 4 personer

 

#

3 gulerødder

3 stilke bladselleri

3 løg

2 spsk olie

1 dåse kidneybønner

2 fed hvidløg

2 tsk tørret oregano

2 dåser flåede tomater ½ liter vand

100 g suppehorn eller anden kort pasta

1 bundt persille

salt og peber

 

Tilbehør: lune flutes

evt. 50 g friskrevet parmesan

*

 

Skræl gulerødderne, rens bladselleristilkene og pil løget.

Skær det hele i små terninger og svits dem i en gryde med olie.

 

Hæld bønnerne i en sigte og skyl dem i koldt vand.

Kom bønnerne i gryden sammen med presset hvidløg, oregano, tomater og vand.

Giv suppen et opkog, skru ned og lad den simre ved svag varme i 30 min.

 

Vend pastaen i suppen, og lad den simre 5-10 min. til den er mør.

Tilsæt hakket persille og smag til med salt og peber.

Server med lune flutes og evt. revet parmesan til drys.

 

TIPS: Du kan også bruge hvide bønner eller kikærter i stedet for kidneybønner.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.389 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her