Logo

Løgsuppe - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kogetid i trykkoger: 4 min.

# Ingredienser

1 kg løg i skiver
2 spsk smør
4 spsk olie
3 spsk hvedemel
1½ l suppe, bouillon eller vand
salt, peber

* Tilberedning

Lad smør og olie blive varmt i trykkogeren.
Lad løgene snurre heri få minutter uden at de får farve.
Rør melet i og spæd med suppe eller vand.
Krydr med salt og peber og læg låg på trykkogeren.
Lad suppen koge 4 min.
Tag hurtigt trykket af gryden.
Smag suppen til og server den rygende varm med ristet brød eller flûtes til.

Tips: Reven ost kan serveres til suppen. Suppen kan også gratineres inden den serveres. Læg ristede brødskiver i en ovnfast terrin eller i portionsskåle. Drys ost på og hæld suppen over. Gratiner få minutter i ovnen ved 275 °C.


  
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.776 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her