Lækkert sprøde auberginechips er overtrukket med en blanding
af panko, urter og parmesan. De er også meget bedre for dig end deres
pandestegte modstykker, da du kun behøver at bruge en lille smule oliespray.
15 min forberedelse. 25
min kogetid. 4 portioner
# Ingredienser
2 æg
75 g (½ kop) almindeligt hvedemel
60 g (1¼ kop) panko brødkrummer
50 g (2/3 kop) fintrevet parmesan
2 tsk tørrede italienske krydderurter
½ tsk stødt paprika
4 slanke auberginer, skåret diagonalt i 7 mm skiver
olie madlavningsspray
Tomatpastasauce, opvarmet, til servering
* Tilberedning
Pisk æggene let i en lav skål.
Kom melet i en separat lav skål.
Kom brødkrummer, parmesan, krydderurter og paprika på en
stor tallerken.
Dyp aubergineskiverne i melet, ryst overskydende af.
Arbejd én ad gangen, dyp aubergine i æg og derefter pankoblanding,
pres godt til det dækker.
Arranger halvdelen af auberginen i et enkelt lag i airfryerens
kurv.
Spray godt med olie og kog ved 200 °C i 5 min.
Vend forsigtigt auberginen og sprøjt igen med olie.
Kog i yderligere 5 min. Overfør til en tallerken.
Gentag med resterende aubergine.
Kom al aubergine tilbage i airfryeren og kog i 3 min for at
genopvarme.
Server med den varme pastasauce til at dyppe.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------