Logo

Minestrone lynhurtigt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Minestrone lynhurtigt

 

Mad på 15 minutter - Denne minestrone fra dåse tager kun et øjeblik at lave. Til efterret kan spises gorgonzola ost eller bjælker af emmentaler.

Til 4 personer. Tilberedningstid: 15 min.

#

1 stort løg

20 g smør

1 lille ds (80 g) tomatpuré

1 liter bouillon af terning

50 g spaghetti

1 ds (400 g) hvide bønner i tomat

1 ds (400 g) ærter og gulerødder

1 ds (225 g) kødboller eller en rest frikadeller i terninger

salt og peber fra kværn

½-1 tsk oregano

reven ost

grove boller

*

1. Pil løget og hak det fint. Svits det i smørret i en stor gryde, til det er gyldent.

2. Rør tomatpureen i og tilsæt der- efter bouillonen. Bring det i kog. Bræk spaghettien i mindre styk- ker, der koger med i 5 min.

3. Tilsæt bønner med væde, gule- rødder og ærter (uden væde) samt kødboller, evt. med sky.

4. Lad det hele varme godt igen- nem. Smag til med krydderierne. Suppen skal smage kraftigt af oregano.

5. Serveres rygende varm med reven ost i en skål for sig.

Grove boller passer godt til.

 

Minestrone lynhurtigt

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.030 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her