Få her en dejlig pastaret med hjemmelavet pasta og kylling.
Opskriften stammer fra køkkenchefen på Fredensborg Slot - en rigtig god hofret
Tilberedningstid: 1 time, 30 min. Antal portioner: 4 pers.
# Ingredienser
Tagliatelle:
500 g hvedemel
2,2 dl æggeblommer
2 æg
3 tsk olivenolie
2 spsk mælk
Kylling og fyld:
1 kylling
2 gulerødder se Tips)
2 skalotteløg
2 fed hvidløg
1 stang citrongræs
1 smule citronskal
1 flaske hvidvin
2-3 dl hønsefond
2-3 spsk honning
* Tilberedning
Tagliatelle:
Ælt alt sammen til en fast dej, pak den ind i husholdningsfilm
og læg dejen i køleskabet mindst 1 time.
Dejen rulles ud på en pastamaskine til den tykkelse man kan
lide.
Koges i saltet vand i ca 3 min afhængig af tykkelsen.
Kylling og fyld:
Kyllingen parteres i mindre stykker og brunes i en gryde.
Krydres med salt og peber og resten af ingredienserne kommes
ved.
Alt simrer ca 45 min til kyllingen er mør.
Pastaen koges 2-3 minutter og serveres sammen med kyllingen.
Tips: I stedet for gulerødder kan du tilsætte majs eller
champignon. Stegt bacon er også godt.