Logo

Asiatisk kødsauce med svinekød og ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Asiatisk kødsauce med svinekød og ris

 

Giv millionbøffen et asiatisk twist med karry og soja, og kog risene med spændende krydderier.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Stege-/kogetid: ca. 20 min.

 

#

500 g hakket svinekød

1-2 stilke bladselleri

1 stor rød peberfrugt

2 spsk olie

1 spsk stærk karry

2 dl vand eller grønsagsbouillon

1 spsk sojasauce

Tilbehør: jasminris kogt med hele krydderier

- fx 1 hel stjerneanis, 1 stykke kanel og 2-3 kryddernelliker

Pynt: topbladene fra bladselleri

*

 

Kog risene som angivet på pakken, men med de hele krydderier.

Fjern krydderierne, når risene er kogt færdige.

Snit bladselleri i små terninger, og gem topbladene til pynt.

Skær peberfrugten i små terninger på samme størrelse.

 

Brun kødet i en varm tykbundet gryde eller stegepande med olie.

Krydr med karr½ og tilsæt bladselleri og peberfrugt.

Steg i nogle min. under omrøring, og tilsæt vand.

Lad retten simre i ca. 10 min under låg.

Smag til med karry og sojasauce.

Server kødsaucen med friskkogte ris, og drys med blade af bladselleri.


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.159 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her