Logo

Vild rissalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g vilde ris
Saft af  ½-1 citron
¾ dl olivenolie af god kvalitet
1-2 fed presset hvidløg
Salt og peber
2-3 bundter forårsløg
4-6 gulerødder
6 store modne tomater
2 grønne + 2 røde peberfrugter 
3 dl rosiner
Sorte oliven uden sten
valnøddekerner
 
Skyl risene godt og kog dem i rigeligt vand med lidt salt, ca 1 time.
Hæld overskydende vand fra.
Rens og snit forårsløgene fint.
Pisk citronsaft, olie, hvidløg, salt og peber sammen og vend de varme ris i. Lad det blive koldt.
Gør alle de øvrige grønsager klar:
Gulerødder i halve tynde skiver
Tomater og peberfrugter i tern
Oliven i skiver
Hæld lidt kogende vand på rosinerne  ½ time, så de svulmer op.
Bland det hele i et fad/skål.
Drys grofthakkede valnødder over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.990 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her