Logo

Thaisalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kinakål (eller 1 icebergsalat)
100 g bønnespirer
1 agurk
3-4 tomater
1 løg
2 æg

Dressing:
4 spsk mayonnaise
1 spsk vegetabilsk olie
½ tsk salt
½ tsk peber
½ tsk sukker
1 fed hvidløg, finthakket
2 tsk frisk citronsaft

Skær kinakålen i lange tynde strimler.
Agurk, tomater og løg skæres i meget tynde skiver.
Æggene hårdkoges (ca. 10 min) og udskives tyndt.
Ingredienserne til dressingen blandes sammen i en lille skål.
Bønnespirerne arrangeres som bund i salaten på et fad.
Herpå lægges de tynde salat strimler i en pæn afrundet "bunke".
Der dækkes nu med skiver af agurk og tomat.
Udenpå igen arrangeres æggeskiverne og der afsluttes med løgringe.
Overhældes lige inden servering med dressingen

Tips:
Det er vigtigt at dressingen hældes over salaten lige inden den serveres.
Man kan godt udskære og arrangere salat "bunken" og dressingen dagen i forvejen, men vent med at blande de to ting til lige før servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.626 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her