Logo

Seven-Layer Salad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salaten kan med fordel laves aftenen før servering. Opbevares i køleskab. God efterårssalat.

1 iceberg salathoved
½ rødkål
1 lille blomkål
ca. 300 g spinat (helst frisk)
1 mellemstort løg
ca. 450 g bacon
1 tube mayonnaise
1 pk. parmesanost

Skær bacon i små stykker, rist hårdt (gerne ad flere gange), drænes for fedt på køkkenrulle. Iceberg skæres i småstykker (3-4 cm)og lægges i bunden af en skål. Rødkål skæres ligeledes i småstykker og lægges i lag ovenpå. Ligesådan med blomkål, som enten deles i små buketter eller skæres (nemmest) i småstykker. Spinat hakkes og lægges ovenpå (drænes grundigt, hvis frossen spinat anvendes). Løg hakkes meget fint og spredes i tynt lag ovenpå. Hårdtristede bacon lægges ovenpå. Mayonnaise dækker hele overfladen og drysses med masser af parmesan. Tildækkes og stilles i køleskab.

Tager sig flottest ud i en stor glasskål og mixes først ved bordet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.494 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her