Logo

Saltsorbet på feldsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

- til 4 personer

# Ingredienser 
200 g feldsalat
Olivenolie
Hvidvinsvinaigre
 
Sorbet:
½ l vand
250 g sukker
1 dl rødvinsvinaigre
25 g salt
125 g kaktusfigen ­eller melonkød

* Tilberedning 
Sorbet: Kog vandet med alle ingredienser til en tyk­flydende lage.
Køl af og kør på ismaskinen.
 
Server sorbet'en på feldsalat vendt med olivenolie og hvidvinsvinaigre.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.566 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her