Nem sommermad på et
øjeblik. Vælg nogle gode pølser med et højt kødindhold læs varedeklarationen.
Arbejdstid: 15 min.
Kogetid: 15 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
250 g pølser
grøn salat
1 avocado (skiver)
2 tomater (både)
1 lille rødløg
(fintsnittet)
Dressing:
1 tsk dijonsennep
1 spsk
hvidvinseddike
2-3 spsk olie
salt og peber
Tilbehør: brød
*
Kog eller steg
pølserne efter pakkens anvisning.
Pisk dressingen
sammen.
Vend skyllede,
slyngede salatblade, avocado, tomater og rødløg sammen med dressingen og anret
på tallerkener.
Skær evt. pølserne i
skiver og stik dem ned i salaten.
Server med brød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin