Logo

Salat med rosenkål, æbler og græskarkerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat med rosenkål, æbler og græskarkerner

Rosenkål, radicchio og persille indeholder hver især bitterstoffer, som i salaten her tæmmes af æbler og honning. En nem og enkel salat med en stor smag.

 

20 g græskarkerner
2 spsk neutral olie, fx rapsolie
1 spsk æbleeddike
1 spsk honning
300 g rosenkål i tynde skiver
½ radicchio salat i tynde strimler
2 dl bredbladet persille i tynde strimler
2 rødkindede æbler i både, fx Jonna Gold Red


Rist græskarkernerne på en varm tør pande til de popper lidt op, ca. 3 min.
Bland olie, æbleeddike og honning og smag marinaden til med salt og peber.
Vend rosenkål, radicchio, persille og æbler med marinaden og lad det trække ca. 10 min. før salaten serveres.

Drys med græskarkerner.


Grønsager og frugt pr. person: ca. 130 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.134 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her