Logo

Salade Nicoise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 tomater
1 salatagurk
2 hårdkogte æg
1 grøn peberfrugt
1 stortsalathoved
1 ds ansjos eller sardelfiletter (80 g)
1 ds tunfisk i olie (200 g)
10-12 sorte oliven

Marinade:
1 dl olivenolie
2 spsk vineddike
1-2 fed hvidløg
salt
peber

Tomaterne skylles og stilkfæstet skæres fra.

Skær dem i både. Skyl agurken og skær dem i både.
Skyl agurken og skær dem i skiver.
Pil æggene og del dem i både.
Befri peberfrugten for frøstol og kerner.
Skær rodstokken af salathovedet. Skyl det blad for blad.
Slyng det fri for vandet. Pluk tunfisk i mindre stykker.
Rør olie og vineddike sammen.
Pil hvidløgsfed(dene). Hak dem fint eller knus dem i marinaden.
Krydr med salt og peber.
Riv salathovedet i strimler og kom dem i et halvdybt fad.
Anret de forskellige ingredienser herpå.
Tag stenene ud af olivenerne.
Fordel de udstenede oliven over salaten.
Hæld marinaden over og servér med flûtes til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.934 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her