Logo

Råkost med flødedressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g gulerødder
1 æble
1 spsk sukker
2 spsk citronsaft
1 appelsin
1 rosa grapefrugt
1 ½ dl piskefløde
1 knsp salt
½ tsk karry
50 g valnødder

Skræl æble og gulerødder og riv dem fint.
Kom råkosten i en skål og bland den straks med citronsaft samt sukker. Skær skallen og den hvide hinde af appelsinen og grapefrugten.
Skær frugtkødet ud i fileter med en skarp kniv og del dem i 2-3 stykker.

Kom appelsin og grapefrugtstykkerne i skålen og bland dem med de revne gulerødder og æblet.
Pisk fløden halvstiv og krydr med salt og lidt karry.
Kom dressingen over råkosten og bland forsigtigt.
Drys de hakkede valnødder over før serveringen.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.849 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her