Logo

Piemontesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kogt og plukket kød fra en ½ kylling
2 porrer i lange strimler
50 g parmaskinke i strimler
tomatconsassé (tomatbåde uden kerner og skind) af to tomater
lidt plukket persille
lidt høvlet parmasan
saft af 1 citron
1 spsk trøffelolie
3 spsk olivenolie

Citronsaft, olivenolie og trøffelolie røres sammen og vendes med alle de andre ingredienser. Retten smages til og serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.639 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her