Logo

Pebret salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 grønne peberfrugter
5 spsk olivenolie
2 dl yoghurt naturel
1 ½ tsk salt
1 fed knust hvidløg

Rens peberfrugterne, skær dem i tynde ringe og steg dem i olivenolie, til de bruner.
Tag dem op og læg dem i en halvdyb skål.
Rør yoghurten med salt og hvidløg.
Hvis yoghurten er meget tynd, så hæld den i et klæde i en sigte og lad noget af væden løbe fra.
Hæld saucen over peberfrugterne.
Server lunt eller koldt.
Som tilbehør er det godt med små fine ærter kogt med skalotteløg og 1 tsk melis - samt brød eller løse ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.317 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her