En ny måde at servere sild på, til frokosten eller måske til
...?
Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min.
#
2 æg
3 tomater
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
2 hele sildefileter, af marinerede sild
1 løg
½ salathoved
½ citron
salt, peber fra kværn
3 spsk olie
dild
groft brød eller flütesbrød
*
1. Kog æggene i 7 min.
2. Skyl tomaterne og skær dem i skiver.
Rens peberfrugterne og skær dem i strimler.
Pil løget, skær det i skiver og del dem i ringe.
3. Skær sildefileterne i mindre stykker.
Pil æggene og hak dem groft.
4. Skyl salatbladene, dup dem tørre i køkkenrulle og læg dem
i en skål.
Bland tomater, grøn peber, løgringe og sild.
Læg det over salatbladene.
Rør en marinade af citronsaft, salt, peber, olie og fint-
klippet dild.
Hæld den over salaten, vend den forsigtigt.
Server groft brød eller små lune flütesbrød til.