Logo

Meyers agurkesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 agurk
1 dl vand
1 dl hvidvinseddike/lagereddike
1 dl sukker
peberrod i tynde skiver

Skær agurken i meget tynde skiver.
Kog eddiken op med vand og sukker.
Krydr med salt og peber.
Hæld den varme lage over agurkerne og peberroden, og lad dem trække 30 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 7.130 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her