Logo

Krabbesalat i grapefrugtskaller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 grapefrugter
Ca. 200 g krabbekød
150 g mayonnaise
salatblade
brøndkarse

Frugterne skylles, tørres og flækkes.
Frugtkødet løsnes med en grapefrugtkniv fra skallen, også i bunden. Frugten skæres fra hinderne i hver trekant.
Derefter kan alle hinderne fjernes på en gang, mens frugtkødet bliver liggende i skallen.
Mayonnaisen røres blød med lidt krabbesuppe og kan krydres med karry, paprika og sød sennep.
Krabbekødet tilsættes.
Kort tid før serveringen fordeles krabbesalaten i skallerne.
Et salatblad og en stilk brøndkarse stikkes i hver anretning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.595 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her