Grøn salat med mormordressing er skønt tilbehør til
klassiske danske retter. Få opskriften her!
Der er dømt ren nostalgi, når den grønne hovedsalat serveres
med en klassisk mormordressing rørt med fløde og citron. Lad grøn salat med
mormordressing være prikken over i'et, når du inviterer familien til
søndagsmiddag med grydestegt kylling, sauce og nye kartofler.
Tid: 15 minutter. 6 personer.
# Det skal du bruge til grøn salat med mormordressing:
2 salathoveder
Mormordressing:
2 dl piskefløde
saften fra 1 citron
2 spsk sukker
salt og friskkværnet peber
*
Sådan laver du grøn salat med mormordressing:
Skyl salaten i koldt vand.
Slyng den tør, eller dup bladene tørre med et viskestykke.
Mormordressing:
Bland fløde og citronsaft. Smag til med sukker, salt og
peber.
Vend mormordressing og salat sammen lige før servering.