Logo

Bulgur med aubergine, courgetter og ahornsirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g bulgur
1 aubergine
1 courgette
1 gul peberfrugt
2 forårsløg
1 bdt Persille
4 spsk olivenolie
2 spsk ahornsirup
saft af 1 citron
1 knsp. stødt chili
salt

Kom bulguren i en skål og hæld kogende vand over, så det dækker.
Lad bulguren trække i 20 minutter.
Skær aubergine, courgette og den gule peberfrugt i små fine tern og vend dem i ca. 4 spsk olivenolie.
Kom dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved ca. 200°C i ca. 20 minutter.
Snit forårsløgene fint og hak persillen.
Hæld eventuelt overskydende vand fra bulguren.
Bland alle grønsagerne i og tilsæt ahornsirup, citron, chili og salt.
Bland salaten grundigt, det nemmeste er at bruge fingrene.

Tips: I stedet for bulgur kan salaten tilberedes med cous cous eller parboiled hvede.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.816 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her