200 g bulgur
1 aubergine
1 courgette
1 gul peberfrugt
2 forårsløg
1 bdt Persille
4 spsk olivenolie
2 spsk ahornsirup
saft af 1 citron
1 knsp. stødt chili
salt
Kom bulguren i en skål og hæld kogende vand over, så det dækker.
Lad bulguren trække i 20 minutter.
Skær aubergine, courgette og den gule peberfrugt i små fine tern og vend dem i ca. 4 spsk olivenolie.
Kom dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved ca. 200°C i ca. 20 minutter.
Snit forårsløgene fint og hak persillen.
Hæld eventuelt overskydende vand fra bulguren.
Bland alle grønsagerne i og tilsæt ahornsirup, citron, chili og salt.
Bland salaten grundigt, det nemmeste er at bruge fingrene.
Tips: I stedet for bulgur kan salaten tilberedes med cous cous eller parboiled hvede.