Logo

Bønner med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bønner med skinke

 

Giv de grønne bønner et pift med lidt ristet skinke og en god balsamico. Eller prøv med en hjemmelavet Teriyaki sauce

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 10 min. 4 personer.

 

 

500 g grønne bønner

1 bundt forårsløg

½ spsk olie

100 g lufttørret skinke (eller pancetta)

2-3 tsk balsamico

*

 

Nip bønnerne, og kog dem 3-5 min. i letsaltet, kogende vand.

Rens forårsløgene, og snit dem fint.

Skær fedtkanten af skinken, og skær den i tynde strimler.

Rist skinkestrimlerne sprøde på en pande med olie, og tilsæt forårsløg og balsamico.

Vend de afdryppede bønner på panden, varm dem igennem, og server dem som tilbehør.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.338 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her