Logo

Appelsinsalat med nødder og chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ l vand
25 g frisk ingefær
¼ l piskefløde
evt reven chokolade og hakkede nødder
125 g sukker
5 appelsiner

Vand, sukker og ingefær koges godt ind og afkøles.
Appelsinerne skrælles, skæres i skiver og anrettes portionsvis.
Den afkølede ingefærsukkerlage hældes over appelsinskiverne, der pyntes med flødeskum, jordbær, reven chokolade og hakkede nødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.323 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her