Logo

Appelsinsalat med kiwi og pistacienødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 appelsiner gerne blodappelsiner
2 kiwifrugter
50 g pistacienødder
2 cl Grand Marnier eller andet orangelikør

Skræl appelsinerne og fjern den hvide hinde.
Skær fileterne fra med en skarp kniv imellem hinderne.
Bedst over en skål, så saften opsamles.
Læg appelsinbådene i en skål og hæld saften og likøren over.
Lad dette trække i køleskab i et par timer.

Skræl kiwifrugterne og skær dem i skiver.
Fordel kiwifrugter og appelsinbåde i fire portionsglas.
Hæld marinaden over. Hak de afskallede pistacienødder og fordel dem over salaten.

Tips: Salaten kan serveres med en rå frugtsauce af fx solbær eller hindbær. Chantillycreme - sødet, vaniljesmagt flødeskum - klæder også. Pynt evt. med appelsinskal, syltet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.900 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her