Logo

Agurkesalat, belgisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(tilbehør)

 

1 stor agurk
grøn dild

Dressing:
¼ dl estragoneddike
¾ dl olivenolie
½ tsk salt
½ tsk sennepspulver
lidt nymalet peber

Vask og skræl agurken, flæk den på langs, udhul den med teske eller dessertske, afhængig af kernemassens tykkelse.
Skær agurken på tværs i ½ cm brede stykker, så der fremkommer små
pæne halvmåner, og læg dem i salatskålen.
Pisk eddike, olie og krydderier sammen, hæld det i skålen.
Pynt salaten med friskklippet, grøn dild eller estragon.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.745 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her