6 tarteletter
300 g frølår
2 dl muslingebouillon (fiske- eller hummerbouillon kan også bruges)
1 knsp safran
2 laurbærblade
½ rødløg
2 tomater
50 g spinat
1 tsk hvidvinseddike
Maizena
Kog frølår i muslingebouillon med safran og laurbærblade i ca. 6-7
minutter, under låg (læg bagepapir mellem låg og gryde).
Skær løg i strimler, og sauter dem møre i lidt olie.
Tilsæt hvidvinseddike og lad det koge ind, hæld lagen fra frølårene over løgene.
Jævn med Maizena, rørt ud i koldt vand.
Spinat skæres i strimler, og tomaterne befries for kerner og skind, skær tomater i strimler.
Vend spinat og tomat i den færdige sauce.
Frølår plukkes og vendes i.
Smag til med salt og peber.
Pynt med tomatstrimler.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og der serveres.