10 personer - brunch - hvem vil binde an med mere end 20-30 personer.
5 røde peberfrugter
1 spsk olivenolie
½ tsk salt
1 stilk timian
10 mellemstore helt frisklagte æg
friskkværnet peber
evt. lidt høvlet parmesanost
Tag fosigtigt stilken og frøstolen ud af hver peberfrugt og del dem i to lige store dele, så der er en smule skålfacon på hver.
Tænd ovnen på 125°C, pensl peberfrugterne med olie, salt og peber, timian og sæt peberfrugterne i ovnen i 20 minutter.
Når de er blevet let bløde, men stadig i facon, tages de ud og stilles side om side i et ovnfast fad (hertil kan man forberede dagen før og stille det hele i køleskabet) i et andet lidt større ovnfast fad med lidt kogende vand i bunden.
Der kommes et helt nyudslået æg i hver peberfrugtskål, og begge fade dækkes med alufolie.
Det stilles i ovnen ved 150°C i 8-10 minutter, til æggene er smilende.
Serveres straks.
Pynt evt. med parmesanost.