Logo

Pulpo Gallega

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Pulpo Gallega

En ottearmet blæksprutte, der ligner fanden selv.


# Ingredienser

Tag en ottearmet blæksprutte og kog den.
Er den stor skal den minimum koge 1½ time.
Rigeligt vand tilsat salt, men spørg fiskehandleren
Køl dyret af.

* Tilberedning

Lige inden servering skæres de største arme på det tykkeste sted ud i skiver a ½ cm.
Varm dem i ovnen og stænk med olie, drys salt og stødt chili over og 

server dine fandens tapas - gerne på en trætallerken.


Tips: Du kan evt koge nogle kartofler, skære dem i skiver og anrette blæksprutteskiverne ovenpå.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.856 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her