Logo

Laks med dild, kartofler og creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Laks med dild, kartofler og creme 

 

Hurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens lade sig gøre. Du får her opskriften på nem aftensmad, som er let at lave...Velbekomme

Til 8 personer

 

# Ingredienser

8 kartofler nye, små

1 stykke varmrøget laks

½ potte dild

4 tsk skyr eller cremefraiche

4 tsk mayonnaise

salt og peber

 

* Tilberedning

Kog og pil kartoflerne.

Lad dem afkøle og del dem i halve på tværs.

Stil dem på et fad.

Skær laksen i 8 tern.

Rør skyr og mayonnaise og smag til med salt og peber.

Klip dildspidser.

 

Anretning:

Placér en tsk creme på hver kartoffel, så dildspids og til sidst den varmrøgede laks.

 

Tips:

Energi/pers: 76 kcal. Protein 4.4 g. Kulhydrater 4.6 g. Fedt 4.6 g. Fedtenergi 53 %.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.543 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her