Disse osteagtige
kyllingepølseruller er perfekte som fingermad til din næste fest. Eller som
tapas, buffet eller når du bare er lækkersulten
20 min forberedelse. 30
min kogetid. 24 portioner stykker.
# Ingredienser
500 g kyllingefars
125 g dåse majskerner,
drænet, groft hakket
1 mellemstor zucchini,
revet
1 lille gulerod, revet
2/3 kop revet
cheddarost
1/3 kop panko rasp
1½ spsk Nutella eller
andet smørepålæg
1 løg, hakket
1 fed hvidløg, knust
3 plader frossen
butterdej, delvist optøet, halveret
1 æg, let pisket
sesamfrø, til at
drysse
sød chilisauce, til
servering
* Tilberedning
Læg kyllingefars,
majskerner, zucchini, gulerod, cheddarost,
panko rasp, smørepålæg,
løg og hvidløg i en skål.
Smag til med peber.
Bland godt.
Læg 1 dejhalvdel på en
flad overflade.
Hæld 1/3 kop
farsblanding langs 1 langside af dejen.
Pensl kanterne med æg.
Rul op fra langsiden
for at danne en træstamme.
Trim ender. Skær i 4
lige store stykker.
Gentag med resterende butterdej,
farsblanding og æg.
Pensl toppen af
rullerne med æg og drys med sesamfrø.
Beklæd airfryergryden
med bagepapir, efterlad en kant på 1 cm,
så luften kan
cirkulere.
Kog ved 200 °C i
portioner, i 13 til 15 min, eller
indtil de er gyldne og
gennemstegte.
Lad stå i 5 min.
Server med sød chilisauce.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo
-----------