Logo

Kold lammebov med champignon, skalotteløg og brøndkarse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Epaule d'agneau rotie aux champignons, creme de cresson - 6 personer

1 udbenet lammebov
½ kg champignon
5 store skalotteløg
1 bundt brøndkarse
½ citron
Salt og peber

Sauce
½ fl rødvin
½ kg champignon
5 skalotteløg
1 dl cremefraiche
1 citron
1 bundt brøndkarse
½ dl Noilly Prat
1 dl olie

Lammeboven farseres med hakket og dampet skalotteløg og rå champignontern med citronsaft, samt hakket brøndkarse. Boven bindes op, krydres med salt og peber og steges ved 190º i 20-25 min. Herefter stilles den til afkøling.

Sauce:
Skalotteløg og champignon hakkes og brunes i smør og olie. Rødvin hældes på og det hele
koges næsten helt ind. Når det er afkølet tilsættes cremefraiche og hakket brøndkarseblade. Til sidst tilsmages med Noilly Prat, salt og peber.

Anretning:
Skæres ud i skiver og lægges på saucen. Kan pyntes med en buket brøndkarse.

TIPS: Retten kan serveres med mixet salat som tilbehør eller nye kartofler. Retten kan f eks. bruges til buffet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.363 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her