Logo

Grillet marineret oksespid med rucolasalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet marineret oksespid med rucolasalat

Marinade:

1 stk frisk chilipeber

2 fed hvidløg

1 tsk havsalt

2 citroner

2 kviste frisk rosmarin

3 spsk olivenolie

400 g oksemørbrad

Salat:

1 pose rucola

50 g sorte oliven

1 pakke cherrytomat

50 ml balsamico

 
Marinade:

Finthakket chili, hvidløg, salt, citronsaft, rosmarin og olivenolie blandes sammen.

Skær kødet i 25 grams stykker.

Kom 4 stykker på hvert spid.

Halvdelen af marinaden hældes over spiddene, som bagefter skal stå i en time.

Salat: Skyl salaten og bland den med oliven og hakkede tomater.

Grill spiddene i olie på en varm grillpande i 3 min. på hver side.
Anret salaten på tallerkener med spiddene ovenpå.

Hæld balsamico og resten af marinaden over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.905 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her