Logo

Dybstegte rejebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

225-300 gram rå pillede hakkede rejer
1 tsk presset hvidløg
1 tsk finthakket frisk ingefær
1 lille løg finthakket
1 sammenpisket æg
1 spsk Maizenamel
1 flûte
3-4 spsk sesamfrø
olie til dybstegning (friturestegning)
friske korianderblade hakket (til pynt)
 
Rør en fars af rejer, hvidløg, ingefær, løg, æg, salt, peber og Maizenamel.

Stil den i køleskabet i mindst 2 timer.
Skær flûten i ca. ½ cm tykke skiver og smør et tykt lag rejefars på den ene side.
Dyp denne side omhyggeligt i sesamfrø, så rejefarsen bliver helt dækket.

Klap sesamfrøene godt fast til farsen med hånden.
Varm olien i en wok eller en frituregryde og dybsteg rejebrødene med den farserede nedad i flere hold i ca. 2-3 minutter, til de begynder at blive gyldenbrune rundt om kanterne.
Tag dem op til afdrypning på køkkenrulle og server dem rygende varme, pyntet med korianderblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her